Socialattica.gr - ChatBot
title
  • Βρείτε μας στο
title

Τρέχον θέμα: Βασικό

Υποβολή Δελτίων Δήλωσης Επίτευξης Δεικτών Πράξης (ΔΔΕΔΠ) στην Π.Π. 2021–2027

title

Υποβολή Δελτίων Δήλωσης Επίτευξης Δεικτών Πράξης (ΔΔΕΔΠ) στην Π.Π. 2021–2027

Αγαπητοί Δικαιούχοι του Προγράμματος «Αττική» 2021-2027

Με την παρούσα ανακοίνωση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την υποχρέωση των φορέων σας ως Δικαιούχων του Προγράμματος “Αττική” της Π.Π. 2021–2027, σχετικά με την υποβολή Δελτίων Δήλωσης Επίτευξης Δεικτών Πράξης. Ειδικότερα: 

  1. Σύμφωνα με την Διαδικασία ΔΙΙ_6 (Διοικητική επαλήθευση επίτευξης δεικτών) του Συστήματος Διαχείρισης και Ελέγχου (ΣΔΕ) του ΕΣΠΑ 2021–2027, ο Δικαιούχος, κατά τη διάρκεια υλοποίησης μιας Πράξης, από την έναρξη υλοποίησης του πρώτου χρονικά υποέργου έως και την επίτευξη των τελικών τιμών όλων των δεικτών της Πράξης (ανεξάρτητα αν έχει επιτευχθεί ο στόχος), υποχρεούται να δηλώνει την επιτευχθείσα τιμή των δεικτών της Πράξης, με τη συμπλήρωση του τυποποιημένου εντύπου Ε.ΙΙ.6_1: Δελτίο Δήλωσης Επίτευξης Δεικτών Πράξης (ΔΔΕΔΠ).
  2. Το ΔΔΕΔΠ συμπληρώνεται για όλους τους δείκτες (κοινούς και ειδικούς δείκτες εκροών και αποτελέσματος) που έχουν ενσωματωθεί στο Τεχνικό Δελτίο Πράξης και στην Απόφαση Ένταξης της Πράξης, με βάση τα όσα περιλαμβάνονταν στην Πρόσκληση. Για τη συμπλήρωση των ΔΔΕΔΠ δέον όπως αξιοποιηθούν τα αναρτημένα στο ΟΠΣ Δελτία Ταυτότητας Δείκτη (ΔΤΔ), που αντιστοιχούν σε κάθε Πρόσκληση.
  3. Το ΔΔΕΔΠ υποβάλλεται από το Δικαιούχο στην Υπηρεσία μας, δύο φορές το έτος, έως 30 Νοεμβρίου και έως 31 Μαΐου. Οι αναγραφόμενες σε αυτό πληροφορίες αφορούν στην επίτευξη των δεικτών της πράξης μέχρι μία συγκεκριμένη ημερομηνία αναφοράς.
  4. Τα επαληθευμένα από την Υπηρεσία μας στοιχεία των δεικτών της Πράξης αποτελούν τη βάση για την συλλογή δεδομένων επίτευξης των δεικτών του Προγράμματος και περιλαμβάνονται στο υποστηρικτικό υλικό των Επιτροπών Παρακολούθησης.
  5. Η υποβολή των ΔΔΕΔΠ από τον Δικαιούχο γίνεται ηλεκτρονικά μέσω του ΟΠΣ, σύμφωνα με την ακόλουθη διαδρομή: Αρχική Σελίδα ΟΠΣ 2021 – 2027 -> Παρακολούθηση Πράξεων -> 4.7 Δελτίο Επίτευξης Δεικτών

Επισυνάπτεται η Διαδικασία ΔΙΙ_6 (Διοικητική επαλήθευση επίτευξης δεικτών) του ΣΔΕ της Π.Π. 2021–2027.

 - Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Προγράμματος “Αττική”

 

ΣυνημμένοΜέγεθος
Package icon diadik_dii_6_dioik_epalith_epiteyx_deikton_21-27.zip1.13 MB