Socialattica.gr - ChatBot
title
  • Βρείτε μας στο
title

Τρέχον θέμα: Βασικό

Σήμανση Κέντρων Κοινότητας

title

Σήμανση Κέντρων Κοινότητας

Εκ’ μέρους της Ειδικής Υπηρεσίας Συντονισμού και Παρακολούθησης Δράσεων ΕΚΤ σας προωθούμε αφίσα για τα Κέντρα Κοινότητας. Εστιάζει στην έννοια της «διασυνδεσιμότητας» που χαρακτηρίζει τα ΚΚ, αφενός μέσω της σύνδεσης του πολίτη με τα προγράμματα κοινωνικής προστασίας, αφετέρου μέσω των  πληροφοριακών συστημάτων  που υποστηρίζουν τη λειτουργία τους. Επίσης εστιάζει στα πολλά και διαφορετικά κοινά που αποτελούν εν δυνάμει ωφελούμενους των ΚΚ. Το μήνυμα είναι «Στηρίζουμε τον πολίτη, δυναμώνουμε την κοινωνία». Το συνημμένο αρχείο εκτυπώνεται σε μέγεθος Α3, σύμφωνα με τις προδιαγραφές του (ΕΕ) 1303/2013 (συνημμένο: Αφίσα ΚΚ διασυνδεσιμότητα).

Παράλληλα, όποιο ΚΚ επιθυμεί να προσθέσει τα στοιχεία του και να δημιουργήσει τη δική του αφίσα, μπορεί να χρησιμοποιήσει την ηλεκτρονική εφαρμογή της ΕΥΣΕΚΤ, η οποία είναι αναρτημένη στη διεύθυνση: http://posters2014-2020.esfhellas.gr/ και βρίσκεται επίσης στην ιστοσελίδα μας, συνοδευόμενη με οδηγίες χρήσης, στο http://www.esfhellas.gr/el/Pages/posters.aspx. Σε αυτή την περίπτωση, θα κάνει ένθεση στο τρίτο βήμα, στο πεδίο δικαιούχος το συνημμένο jpeg, ώστε να ενθέσει το λογότυπο των ΚΚ στη μακέτα (συνημμένο: CMYK me fonto).

Η ηλεκτρονική εφαρμογή επίσης θα εξυπηρετήσει τα ΚΚ που διαθέτουν Παράρτημα Ρομά ή Κέντρο Μεταναστών.

Υ.Γ. Στο επόμενο διάστημα αναμένεται ο σχεδιασμός των υπόλοιπων υλικών (φυλλάδιο, banner, animation). Εν τω μεταξύ, αν κάποιο ΚΚ θέλει να δημιουργήσει το δικό του φυλλάδιο, μπορεί να το κάνει ακολουθώντας τις οδηγίες του Επικοινωνιακού Οδηγού ΕΣΠΑ 2014-2020 ή αναμένοντας τη μακέτα της ΕΥΣΕΚΤ, όπου στο οπισθόφυλλο θα έχει τη δυνατότητα να γράψει τα δικά του στοιχεία.