Socialattica.gr - ChatBot
title
  • Βρείτε μας στο
title

Τρέχον θέμα: Βασικό

title
ΔΗΜΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ | ΡΕΠΕ ΤΟΥΡΚΟΥ, ΒΑΡΝΑΒΑΣ, 19014
ΑΡΧΙΜ. ΔΡ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ΦΑΡΜΑΚΗΣ, ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ
2295 097718
24 ΩΡΗ
Καθόλου ψήφοι ακόμη

ΣΤΕΓΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΗΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ (ΣΥΔ) - ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΣ 1 ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ

title

Στοιχεία δομής

Συμπράττων φορέας: 
ΙΔΡΥΜΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ ΜΑΡΙΑ ΚΟΚΚΟΡΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ
Περιγραφή: 

Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης "Μαρία Κόκκορη 1,2 &3 " " Το Ψαραύτειο 1&2» και «Αθανάσιος Μαρτίνος 1&2»

Το Ίδρυμα Περιθάλψεως Ατόμων με Νοητική Υστέρηση ή με σύνδρομο Down της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Μαρία Κόκκορη», ιδρύθηκε ως ίδρυμα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα από την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών, με τη μέριμνα του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών κυρού Χριστοδούλου. Τη λειτουργία του ξεκίνησε την 1η Μαρτίου του 2007. Το εν λόγω ίδρυμα, φέρει το όνομα της δωρήτριας, Μαρίας Κόκκορη. Από 2 Ιουλίου του 2012 έως και τον Ιούνιο του 2015 λειτουργούσε ως δύο Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης (Σ.Υ.Δ.), το οποίο παρείχε και παρέχει ολοκληρωμένες, ποιοτικές υπηρεσίες εξειδικευμένης επιστημονικής υποστήριξης σε άτομα με νοητική υστέρηση και σύνδρομο Down. Από την 29η Ιουλίου 2016 το Ίδρυμα "Μαρία Κόκκορη" λειτουργεί επίσης δύο Στέγες Υποστηριζόμενης Διαβίωσης με την επωνυμία "ΤΟ ΨΑΡΑΥΤΕΙΟ" στην περιοχή του Αμαρουσίου, το διαμέρισμα Μαρία Κόκκορη 3 και οι ΣΥΔ Αθανάσιος Μαρτίνος 1 και 2 . το Ιδρυμα μας συνολικά φιλοξενεί 42 άτομα, σε ένα ζεστό και φιλόξενο χώρο..

Σήμερα, οι επτά Σ.Υ.Δ. λειτουργούν υπό την εποπτεία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. ΙΕΡΩΝΥΜΟΥ Β΄, Προέδρου του Δ.Σ., και τη μέριμνα του Ιδρύματος “Μαρία Κόκκορη” ως στέγες μακράς διαμονής – υποστηριζόμενης διαβίωσης (κλειστή μονάδα) 24ωρης φιλοξενίας, στις οποίες εισάγονται επαρκώς λειτουργικά άτομα. από την αρμόδια εποπτεύουσα αρχή της Περιφέρειας Αττικής.
Το Ίδρυμα έχει λάβει την ειδική πιστοποίηση ως φορέας παροχής Υπηρεσιών Δευτεροβάθμιας Κοινωνικής Φροντίδας μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με το Φ.Ε.Κ. 3792/τ.Β΄/09-09-2020

Στατιστικά: 

Περίοδος λειτουργίας: -
Συνολικός αριθμός εξυπηρετήσεων της Δομής: 7725
Συνολικός αριθμός εξυπηρετήσεων τις τελευταίες 30 ημέρες: 0
Μέσος όρος εξυπηρετήσεων ανά ημέρα: 8
Δημοφιλέστερες υπηρεσίες: Υπηρεσίες Φροντίδας

Κοινοποίηση: 
title
title

Επικοινωνία

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για να στείλετε ένα μήνυμα στον υπεύθυνο επικοινωνίας της Δομής.
CAPTCHA
Αυτή η ερώτηση χρησιμεύει στην αποτροπή αυτόματων εγγραφών από μηχανές (spam).
j
9
f
R
a
F