Socialattica.gr - ChatBot
title
  • Βρείτε μας στο
title

Τρέχον θέμα: Βασικό

Ολοκλήρωση πράξεων σύμφωνα με τη διαδικασία ΔΙΙ.10 του ΣΔΕ

title

Ολοκλήρωση πράξεων σύμφωνα με τη διαδικασία ΔΙΙ.10 του ΣΔΕ

Σας ενημερώνουμε ότι οι Δικαιούχοι υποχρεούνται άμεσα να ολοκληρώσουν τις πράξεις σύμφωνα με τη διαδικασία ΔΙΙ.10 : Ολοκλήρωση Πράξης (πράξεις πλην ΚΕ) του εγκεκριμένου ΣΔΕ,

μετά την ολοκλήρωση του φυσικού και οικονομικού αντικειμένου.

Επισημαίνεται ότι μία πράξη θεωρείται ολοκληρωμένη (δηλ. περατωθείσα, σύμφωνα με το στοιχείο (14) του άρθρου 2 του Καν. 1303/2013) όταν:

  • έχει ολοκληρωθεί το φυσικό αντικείμενο, δηλ. έχει περατωθεί φυσικά, έχει παραληφθεί και πιστοποιηθεί το σύνολο των εργασιών της πράξης, ή έχει εκτελεστεί πλήρως και
  • έχει ολοκληρωθεί το οικονομικό αντικείμενο, δηλ. έχουν πραγματοποιηθεί όλες οι σχετικές πληρωμές από τους δικαιούχους και έχει καταβληθεί στους δικαιούχους η αντίστοιχη δημόσια συμμετοχή.

Επομένως οι Δικαιούχοι με την ολοκλήρωση των πράξεων που υλοποιούν, οφείλουν να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που περιλαμβάνονται στη συνημμένη Λίστα Καταγραφής Εγγράφων Ολοκλήρωσης Πράξεων, προκειμένου να γίνει η εξέταση τους από τη Διαχειριστική Αρχή και να εκδοθεί η σχετική Απόφαση Ολοκλήρωσης.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση αποστείλετε email στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@socialattica.gr  ή επικοινωνήστε με το αρμόδιο στέλεχος της ΕΥΔΕΠ Περιφέρειας Αττικής για την παρακολούθηση της πράξης.